Et tilbud til mødre og fædre på barselsorlov

Så starter 29. sæson 2022 af babysalmesang op.

Det henvender sig til spædbørn fra ca. 1 til ca. 12 mdr. og deres mødre eller fædre. Bedsteforældre er også velkommen. Det er gratis at deltage. Hvis dit barn er ældre så kom og vær med, så vi kan se om det fungerer.

Første gang er tirsdag den 8.2. fra kl. 10:30 til ca. 12:30. Vi mødes i Gundslev kirke.

Forløbet strækker sig over følgende tirsdage: 8.2.,15.2. 22.2. 1.3., 8.3., 29.3., 5.4 og Lørdag 9.4. kl. 10.30, hvor vi holder familie- børnesalmesangsgudstjeneste.

Vi synger, leger, danser, vandre eller vugger og oplever til salmesangen, tilpasset børnenes alder efter "Min første salmebog", (+CD) som kan købes med rabat. Det kræver ingen forudsætninger at være med - kun lyst til at opleve musik og rytme sammen med din baby.

Det er ikke vigtigt, at man ”kan synge” for at være med, vi lærer salmerne undervejs, og hver synger med sit næb.

For de små er forældrenes stemmer de mest stimulerende og de direkte forbilleder, så de er også nemmest at efterligne. Ved at bevæge sig til musikken opleves rytmerne stærkere, og det har appel til selv helt små børn.

Kom med din baby og tag et tæppe med til at sidde på. 

Bagefter drikker vi kaffe og te med hyggeligt samvær i menighedshuset.

 

Holdet ledes af sognepræst Nina Morthorst og organist Jane Borello Carlsen og graver Peder Skovlykke har varmet kirken dejligt op.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           GLÆDER OS TIL at se nye og ”gamle” babyer og forældre!

Hvis du ikke bor i sognene, så ring og hør om der er plads.


Kontakt, tilmelding og nærmere oplysninger hos:  

Sognepræst Nina Morthorst, tlf. 61204414 nm@km.dk

NB! Der er et begrænset antal pladser!


Tilbage til liste